Chicago.ru | Forum | Работа в США Чикаго
Maid Green YLM
Sungor
ASE PIC
Uzbek Inc
Nomad InTime
18 Wheelers JP Logistics
Pava Logistics
Реклама

Главная форума > Надо чаще встречаться
привіти всім!
Вт, Июн 17, 2014 06:43pm Андрій - 4208 d ago
всім привіт!!!!

читаю, давно вже читаю повідомлення на цьому сайті, бачу багато людей, хто з України, хто звідки, переважно всі розмовляють російською, часом англійською, а часом суржиком)) але я не про те.

основне, що я спостерігаю, -- всі ми ЛЮДИ, усі ж - живі люди! чому ми живем кожен у своєму мікросвіті, живемо хто де, в своїх апартментах, хаузах чи бейсментах, приходимо, закриваємося, і пишемо СЮДИ??! пишемо про те, що хотілося б
-зустрітися,
-поспілкуватися,
-познайомитися,
і так далі, навіть до пропозицій влаштувати студентські забави чи оргії))

а що ми робимо для того, аби справді зустрітися???
з реальними людьми?
без напрягів типу реєстрації на сайті знайомств чи п"яного вечора в барі із надією когось "підчепити" чи бути "підчепленими"? без зусиль..
я зараз говорю про звичайне людське спілкування.. особисто мені його бракувало тут, скільки я тут жив.
місяць тому був на україні.. ви не повірите, наскільки ІНШИМИ очима побачив оцей момент, перебуваючи там!!! наскільки простіше сходитися з людьми, та навіть знайомитися з протилежною статтю - просто до сміху!

то чому ми жаліємо самі себе, що не знайомимось і не cпілкуємося? і немає в нас того відчуття ДОМУ, яке було в старій землі.

я не живу в українській околиці, а з друзів у мене українців не багато, а бачитися з ними так часто, як хотілося б, не можу. в кожного своє життя - скажете ви? правильно, я теж не занадто часто планую йти "в люди" - навіть на вихідних частіше люблю посидіти вдома і повалятись на дивані.. але це НЕ ВИПРАВДАННЯ. американцями ми не будемо до смерті. може наші діти, а може і ні.. все відносно.. однак жити там, де з моєї землі стільки вихідців, а не бачити нікого - просто не можна..

то тут то там помічаю повідомлення від людей типу "ми/я тут недавно, хотілося б познайомитися з кимось".

так от. це моя пропозиція! ))
мені за 30, родом з тернополя, в чикаго вже давно, громадянин, живу один, англійською говорю невимушено, вища освіта.. і ще що там пишуть..))
словом - ПОЗНАЙОМЛЮСЯ))) пишіть)) лишайте свої контакти, скайп, мейл, тел. тут, або мені на пошту.

люди, досить боятися! досить думати, що хтось тебе кине, використає, або здасть.. з таким відношенням до життя - навіщо воно таке???
давайте знайомитись, зустрічатись, давайте ПРОСТО ЖИТИ!

--
хотілося б закінчити якоюсь розумною фразою.. спробую.
ДОВІРУ БУДУЄТЬСЯ ВІД ПЕРШОЇ ХВИЛИНИ, І ДАЄТЬСЯ ВОНА ЗУСИЛЛЯМИ, ТА ВБИТИ ЇЇ -- НАЙЛЕГШЕ.
Вт, Июн 17, 2014 09:41pm [Аноним] - 4208 d ago
Щось ти , Андрій, хотів за розумного зійти, та не вийшло. Чесно! Ніби тексту багато, а ідеї-нуль!
Без образ!
Чт, Июн 19, 2014 07:31pm [Аноним] - 4206 d ago
A chomy tu svij e-mail ne zalushush?
Вт, Июн 24, 2014 11:04pm Marysichka .... - 4201 d ago
Adriy tu super!!!
Pogodgysj na 100%!!!
Пт, Июл 18, 2014 03:25pm [Аноним] - 4177 d ago
пишіть мені теж,Аля,25.alia.scorpion(skype)
Сб, Июл 19, 2014 09:14pm [Аноним] - 4176 d ago
Молодець
Ср, Авг 6, 2014 10:04pm [Аноним] - 4158 d ago
Andrij . tu vse napusav tochno, tu prav. Davaj spilkyvatus prosto jak zemlaku.
ja tez Ternopolia .
fedasv@mail.ru
Добавить комментарий
Chicago.Ru — реклама
Chicago.Ru не несёт ответственности за достоверность информации
© 2000-2025 Chicago.Ru
Maid Green YLM
Sungor
ASE PIC
Uzbek Inc
Nomad InTime
18 Wheelers JP Logistics